1

When I link to a comment within the same question, the link doesn't bring me to the comment itself unless I open it in a new tab/window. Can we fix that?

[I'm using Chrome 17.0]

EDIT: See here for continuation of discussion regarding this issue.

Until this is resolved I recommend using a URL shortener (eg bit.ly) when embedding any links to comments withing the same question.

| |
  • Here is a comment. – Double AA Mar 19 '12 at 19:50
  • Here is a link to that comment. – Double AA Mar 19 '12 at 19:50
  • Try clicking the link, and also trying opening it in a new tab/window. – Double AA Mar 19 '12 at 19:51
  • 1
    FWIW, I get the same behavior. I'm using FF 11.0. – Isaac Moses Mar 19 '12 at 19:51
  • I got lazy: meta.stackexchange.com/q/126169/166155 – Double AA Mar 19 '12 at 20:32
  • Um.. I'm getting brought straight to that comment. (Chrome 17 on Windows 7) – Hod - Monica's Army Mar 19 '12 at 20:36
  • @HodofHod, Now, I am too! (Still FF 11.0.) Was this fixed in the past few minutes? – Isaac Moses Mar 19 '12 at 20:42
  • @IsaacMoses It seems to be working for everyone here (only in the last 2 minutes or so) but not yet on the meta.SO question. – Double AA Mar 19 '12 at 20:43
  • I imagine someone high up will post an answer soon. – Double AA Mar 19 '12 at 20:45
  • It's also not working on the main site (yet). – Double AA Mar 19 '12 at 20:49
  • Any objection to closing this as duplicate of an identical MSO question by the same asker asked near-simultaneously? – msh210 Mar 19 '12 at 20:59
  • @msh210 Nope. Although here the problem is solved and there not. Maybe the higher ups are working on something – Double AA Mar 19 '12 at 21:01
  • 1
    Fine, I've closed it. I'd close it as a duplicate, but I'd need to specify what it's a duplicate of (on this site). I'd close it as off-topic, but it's not really. So I closed it as "too localized", jokingly, because there's a ("globalized") MSO question. – msh210 Mar 19 '12 at 21:09

Browse other questions tagged .